måndag 27 augusti 2007

Besök hos Hubba Bubba

I torsdags var jag och Ann-Britt (S*Svampan's) och hälsade på hos Hubbis. Han är sååå fin och stor, väger 6 kg och har massor med päls. Vi tänkte att kanske Murkla (Ann-Britts hona & Tryffels syster) skulle bli glad av att känna hans doft, men icke...endast Hanuman, som är hane och kastrat verkade uppskatta hans manliga dofter. Men nu är ju den heta sommarren över och kanske, kanske börjar hon snart löpa...det vore hemskt kul om han kunde få en eller två kullar efter sig...vi får se hur det blir.

Lite synd att jag inte har någon hona som jag kan para honom med, morsan känns ju liiite olämplig liksom. Dessutom har vi redan hittat en hane till henne, en super snygg brunspotted-vit kille som inte bor allt för lång från oss. Men först ska han och Mary HCM-testas och jag ska väl så snart som möjligt börja arbeta igen, så inte förrän efter årsskiftet är det aktuellt med en ny kull efter Mary.

En enda helkropps bild vart det, då han helst ligger och slöar som en gammal säl. *skratt* Varför anstränga sig i onödan...sådan Mor, sådan son!!!






1 kommentar:

Skogkatter sa...

Han är verkligen läcker den "Lille" Killen!! Kramisar /yvonne