torsdag 27 mars 2008

Ny kamera

Äntligen har jag köpt en ny kamera! En Canon EOS 400D, med ett 18-55 mm Sigma objektiv. Det var hur härligt som helst att bara gå in och bränna 10 000 kr på några minuter, Love it...shopoholic! Det trista är väl att jag arbetar hela dagarna och inte har fått möjlighet att testa alla funktioner fullt ut, men med tanke på hur tjock själva handboken är så kommer det ta ett tag innan man behärskar kameran till fullo. Men igår kväll lyckades jag iaf ta några bilder på Dumle som vart helt ok, utan blixt och allting *fniss*.


Den här bilden råkade jag trixa till i Photo Shop på något konstigt vis, färgen ser lite lustig ut....men, men det artar sig säkert.




Min söta rara Dumle-man!



torsdag 13 mars 2008

Mina fina blommor

Visst är de fina mina tulpaner...särskilt 50 lapparna *skratt*.
De är från Yvonne (S*Kaup Home Cat's) och systrarna Anki och Helena (S*Järvaskogens) . De var så himla gulliga som kom hem och övveraskade mig natten då jag fyllde 40 år, gissa om jag blev förvånad när de ringde på dörren vid 00:15. Jag vågade faktiskt inte ens öppna först, jag menar, vem kunde det va!???

När jag väl öppnade så stod de där med blommor, ballonger och tutor...kamera hade de också med sig, men till min stora lycka så dog batteriet på kameran precis i rättans tid.

Den här fina tavlan fick jag av Yvonne, hon är ju faktiskt en "riktig" konstnärm har varit på 2 av hennes vernissage och har alltid sagt att jag skuille vilja ha just en sån här tavla...TACK Yvonne och givetvis även ett STORT TACK till Anki och Helena som åkte ända från Sollentuna för att uppvakta lilla mig.

Nu blir det inget mer för den här gången, Tjing!




onsdag 5 mars 2008

Nya jobbet

Nu har jag klarat av mina 2 första arbetsdagar och det känns kanon bra, fullpumpad med en massa ny information. Alla är jätte trevliga och det känns som om jag kommer att trivas bra där, jätte kul faktiskt. Rätt så långa dagar dock, 08:00-17:00 varje dag. Fast när jag kommit in i att jobba igen, så kanske jag inte behöver gå och lägga mig så himla tidigt varje kväll. Helst inte efter 22:00, då är man rätt seg dagen efter, och jag är ju van vid att kunna sova hur och när jag vill under ganska lång tid nu. Men än så länge känner jag mig faktiskt riktigt pigg, trots min envisa förskylning.

Just det ja, idag är min sista dag innan jag blir "kärring". Jag fick iaf vara 39 år i två dagar på mitt nya arbete *skratt*.

Nu är klockan 21:30 och jag måste börja göra mig i ordning för att gå sova. Ni vet, tömma kattlådor, tvätta bor sminket, borsta tänderna...sen det viktigaste av allt, leka en stund med katterna i sängen. Extra viktigt för Jappingen som ser det som en tradition eller en självklarhet nästan...vet inte vem det kan vara som har lärt honom det!!?????


måndag 3 mars 2008

Gourmetweekend

Leffe och jag fick en Gourmetweekend på Dalarö Strand Hotell i 40-års present av hans föräldrar och hans syster och svåger, och det var sååå härligt skönt att få åka iväg och bara ta det lugnt. Vi visste inte vart vi skulle, utan blev helt enkelt upphämtade med bil vid 14-tiden i lördags och skjutsades sedan ut till Dalarö.
Så här vackert är det på sommaren.


Vi började dagen med kaffe och en underbar chokladkaka, därefter hade de bokad relaxavdelningen i 2 timmar, där vi badade bubbelpool, bastade och drack goda öl....mmmmmm.
Som tur var så var det jag som höll i kameran, så inga badkort på mig.


Sen var det dags att snygga till sig inför kvällens "5-rättersmiddag"!
Gissa om man var mätt!!! Men det var så otroligt gott!


Leffe poserar i sina fina kläder...*skratt*.



Vår vackra utsikt från balkongen. Tyvärr var det inte så fint väder, men man kan ju inte få allt...frukosten var iaf kanon!

Så nu är jag utvilad och redo för att börja arbeta imorgon, lite pirrigt är det allt!